Allday satser på ærverdig sommerarena

Lars Meling har store planer for den historiske Wrightegaarden i hjertet av Langesund. Med seg på laget har han spisskompetanse på gründer, event -og hotellvirksomhet i realiseringen av drømmen. Flere kulturopplevelser og en helårs restaurant planlegges.

-Wrightegaarden er en viktig arena for Grenland og omegn. Vi går inn med en enorm respekt og ydmykhet når vi nå går i gang med å videreutvikle stedet, sier han.

Det ærverdige bygget har en lang historie bak seg som konsertarena i sommermånedene, og har huset både store internasjonale og norske artister i en årrekke. Wrightegaarden blir et unikt tilskudd i Alldays portefølje.

- Ideen av å kombinere restaurant og opplevelser trigget noe i oss. Vi ønsker å kunne tilby en mer levende og aktuell destinasjon for publikum gjennom hele året, sier han.

Et drømmelag av ekspertise
Sammen med Allday finner vi Jørn Akkerhaugen og investorselskapet Momente AS på eiersiden. Alle med ulik bakgrunn og spisskompetanse innen gründer, event -og hotellvirksomhet.

- Synergien mellom oss gjør at vi kan utnytte hverandres styrker, kompetanse og nettverk på tvers av fagområder. Det gjør oss godt rustet til å gi Wrightegaarden det løftet det fortjener, sier Lars Meling.

Momente AS består av henholdsvis Trond Johansen Laeng, Lars Egil Moen, Teodor Luisa og Frank Lerbak. Jørn Akkerhaugen vil, i tillegg til å sitte i styret, fungere som daglig leder av Wrightegaarden.

Vil skape flere kultur -og restaurantopplevelser

Wrightegaarden er mest kjent for å være en ettertraktet konsertarena på sommerstid, med sesongbasert restaurant og pub. Dette ønsker det nye styret å gjøre noe med.

-Vi ønsker å utvikle en restaurant som er åpent store deler av året, og som skal være kjent for kvalitet. I tillegg drømmer vi om å skape en kulturarena med aktiviteter gjennom hele året, for både store og små, forteller han.

Selv om styret har høye ambisjoner om å tilføre noe nytt, er det viktig for Lars å presisere at det er vel så viktig å bevare den gode historien som Wrightegaarden har.

-Wrightegaarden har siden 80-tallet opparbeidet seg til å bli en godt kjent og etablert musikkarena i Norge, og vi har overhodet ingen planer om å snu om på det. Uten å røpe for mye har vi satt noen hårete mål for neste sommer allerede, avslutter han med et glimt i øyet.